Verkopen via Bol

Verkopen via Bol

Wil jij met jouw producten hele snel miljoenen potentiële klanten bereiken? Dat is Bol.com hét kanaal. Bol.com is de grootste marketplace van Nederland en daarom een ideaal kanaal om jouw producten te verkopen. Het verkopen van producten via Bol.com kan op verschillenden manieren en daar kunnen wij jouw bijhelpen. Daarnaast zijn er verschillende strategieën mogelijk en zijn er ook nog een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Wil jij ook verkopen via Bol.com, maar wet jij niet hoe je dit moet doen? Wij helpen jou graag verdere om deze stappen te zetten en om succesvol te zijn met verkopen op Bol.com.

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek

Target

Diverse campagne worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Producten verkopen via Bol.com

Via Bol.com kan je bijna alle producten verkopen. Het is belangrijk dat jouw producten zijn voorzien van goede content. Dat betekent dat de productteksten en titel de juiste termen bevatten, naast goede content, is prijs natuurlijk belangrijk. Wij streven er niet naar om altijd de goedkoopste te zijn, omdat je ook winst moet maken. Wij gaan kijken wat de beste prijs is voor jouw product om zo nog winst te maken. Verkopen je een aantal producten, dan volstaat dit om alles handmatig bij te houden. Maar verkoop je tientallen, donderden of misschien duizenden producten, dat is het verstand om een feedmangementtool te gebruiken. Voor vel klanten werken wij samen met Channable en wij zijn ook een Bronzen partner.

Zakelijke verkoop via Bol.com

Bol.com wordt vaak gezien als het platform om producten te verkopen naar de consument. Voor ene groot deel is dit waar. Maar steeds meer bedrijven kopen ook haar producten via Bol.com. Daarom is het zakelijk verkopen via Bol.com steeds interessanter voor veel partijen. Samen met jouw zoeken wij naar de juiste strategie voor het verkopen op Bol.com. Zakelijke verkopers vragen altijd naar een factuur, dus zorg ervoor dat je dit ook direct naar de klant kan sturen.

Adverteren op Bol.com

Wij zorgen ervoor dat de producten de juiste content en prijs hebben, maar soms worden de gewenste omzet en afzet nog niet behaald. Om de verkopen te stimuleren is het mogelijk om ook te adverteren op Bol.com. Met Bol.com Sponsored products kan je producten promoten om meer te verkopen. Deze extra verkopen zorgen er ook voor dat jouw organische resultaten ook een boost krijgen! Er zijn verschillende mogelijkheden met adverteren op Bol.com. De strategie is niet voor iedere klant hetzelfde en daarom kiezen wij er altijd voor om dit per klant op te zetten.

Ons Portfolio

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!