Socials:

Google Hotel Ads

Ben jij eigenaar van een hotel, hotelketen of een bungalowpark? Dan kan jij nu gebruiken maken van Google Hotel Ads. Heel veel potentiële reizigers oriënteren online naar een nieuwe reis en Google is hier vaak een onderdeel van. Deze nieuwe functie in Google zorgt ervoor dat hoteleigenaren kunnen adverteren met met het hotel. Voorheen kon je dit alleen met Google Search en Google Display, maar nu kunnen klanten direct vanuit Google jouw hotel boeken. Er zijn 2 mogelijkheden voor Hotel Ads, namelijk gratis (Free Booking Link) en betaald. Met Google Hotel Ads heb jij dus een extra mogelijkheid om jou zichtbaarheid in Google te vergroten.

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Google Hotel Ads opzetten

Als hotelier kan jij nu aan de slag met Google Hotel Ads om nog meer boekingen te realiseren. Om te starten met Hotel ads heb je een Google My Business account. Het is belangrijk dat je alle belangrijke en noodzakelijk informatie in dit account invult. Zorg er dus voor dat er goede en mooie foto’s zichtbaar zijn van de receptie, restaurant, kamers of andere voorzieningen. Verder dien je ook belangrijke informatie op te geven zoals rolstoelvriendelijk, wifi, airconditioning etc. Daarnaast moet er nog wel een koppeling worden gemaakt tussen  jouw reserveringssysteem en Google. Zodra je account is ingevuld, ben je klaar voor de gratis variant van Google Hotel Ads armelijk Free Booking links.

Naast de Free Booking Links kan je natuurlijk ook adverteren. Hiervoor heeft Google special Hotel ads campagnes opgezet. Met de campagnes kan jij jouw hotel uitlichten bij bijvoorbeeld bepaalde zoektermen. Een ander voordeel van het adverteren op jouw hotel is dat de zichtbaarheid in Google Hotel wordt verbeterd.

Wil jij meer conversies met Google Ads?

Google Hotel Ads uitbesteden

Er is heel veel mogelijk met Google Hotel Ads. Welke zoekwoorden moet je nu inzetten en hoe kan je het beste jouw profiel optimaliseren. Daarnaast zien er ook nog de verschillende instellingen en advertenties die je moet opzetten. Kortom, bij het opzetten en optimaliseren van Hotel Ads komt heel veel bij kijken. Wellicht zoek je een Google Ads partner waar jij jou google search kan uitbesteden. Met succes beheren wij Google Ads campagnes voor diverse bedrijven. Dus wil jij Google Hotel Ads uitbesteden aan een betrouwbare partner? Neem dan nu contact met ons op!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Google Partner

Met trots mogen wij ons Google Partner noemen. Als Google Ads bureau wordt je dan beloond met dit certificaat. Dit wil zeggen dat je alle Google Ads kanalen goed kan inzetten voor onze klanten. Dit gaat niet alleen om Google Search, maar ook alle andere kanalen zoals Shopping, display en Youtube. Wij zijn natuurlijk super trot dat wij on Google Partner mogen noemen. Dus wil jij ook meer conversies en leads uit Google Search? Neem dan nu contact met ons op. ADoptimizr: Boosting Online Sales.

Wil jij meer conversies met Google Ads?