Google Hotel Ads

Google Hotel Ads

Ben jij eigenaar van een hotel, hotelketen of een bungalowpark? Dan kan jij nu gebruiken maken van Google Hotel Ads. Heel veel potentiële reizigers oriënteren online naar een nieuwe reis en Google is hier vaak een onderdeel van. Deze nieuwe functie in Google zorgt ervoor dat hoteleigenaren kunnen adverteren met met het hotel. Voorheen kon je dit alleen met Google Search en Google Display, maar nu kunnen klanten direct vanuit Google jouw hotel boeken. Er zijn 2 mogelijkheden voor Hotel Ads, namelijk gratis (Free Booking Link) en betaald. Met Google Hotel Ads heb jij dus een extra mogelijkheid om jou zichtbaarheid in Google te vergroten.

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek. Wat zijn de meest potentiële zoekwoorden.

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Google Hotel Ads opzetten

Als hotelier kan jij nu aan de slag met Google Hotel Ads om nog meer boekingen te realiseren. Om te starten met Hotel ads heb je een Google My Business account. Het is belangrijk dat je alle belangrijke en noodzakelijk informatie in dit account invult. Zorg er dus voor dat er goede en mooie foto’s zichtbaar zijn van de receptie, restaurant, kamers of andere voorzieningen. Verder dien je ook belangrijke informatie op te geven zoals rolstoelvriendelijk, wifi, airconditioning etc. Daarnaast moet er nog wel een koppeling worden gemaakt tussen  jouw reserveringssysteem en Google. Zodra je account is ingevuld, ben je klaar voor de gratis variant van Google Hotel Ads armelijk Free Booking links.

Naast de Free Booking Links kan je natuurlijk ook adverteren. Hiervoor heeft Google special Hotel ads campagnes opgezet. Met de campagnes kan jij jouw hotel uitlichten bij bijvoorbeeld bepaalde zoektermen. Een ander voordeel van het adverteren op jouw hotel is dat de zichtbaarheid in Google Hotel wordt verbeterd.

Google Hotel Ads uitbesteden

Er is heel veel mogelijk met Google Hotel Ads. Welke zoekwoorden moet je nu inzetten en hoe kan je het beste jouw profiel optimaliseren. Daarnaast zien er ook nog de verschillende instellingen en advertenties die je moet opzetten. Kortom, bij het opzetten en optimaliseren van Hotel Ads komt heel veel bij kijken. Wellicht zoek je een Google Ads partner waar jij jou google search kan uitbesteden. Met succes beheren wij Google Ads campagnes voor diverse bedrijven. Dus wil jij Google Hotel Ads uitbesteden aan een betrouwbare partner? Neem dan nu contact met ons op!

Google Partner

Met trots mogen wij ons Google Partner noemen. Als Google Ads bureau wordt je dan beloond met dit certificaat. Dit wil zeggen dat je alle Google Ads kanalen goed kan inzetten voor onze klanten. Dit gaat niet alleen om Google Search, maar ook alle andere kanalen zoals Shopping, display en Youtube. Wij zijn natuurlijk super trot dat wij on Google Partner mogen noemen. Dus wil jij ook meer conversies en leads uit Google Search? Neem dan nu contact met ons op. ADoptimizr: Boosting Online Sales.

Ons Portfolio

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!