Socials:

Google Ads Bureau

Wij zijn een Google Ads Bureau met meer dan 10 jaar ervaring. Door deze jaren lange ervaring, weten wij wat de valkuilen maar ook wat de mogelijkheden zijn in Google Ads. Wij zijn niet zoals alle andere Google Ads bureaus. Naast het opzetten en optimaliseren van Google Ads, kijken wij ook naar de hele strategie van het bedrijf. Wat zijn de mogelijkheden en waar liggen er nog meer kansen? Dus ben jijĀ  jij op zoek naar een Google Ads bureau die jou net dat beetje extra geeft? Neem dan nu met ons contact op.

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Google Ads bureau met een twist

Wij zien niet zomaar een Google Ads bureau die de campagne opzet en dan optimaliseert. Nee, wij vinden het belangrijk dat er verder wordt gekeken dan alleen het online adverteren. Wij denken namelijk ook mee in de online strategie van jouw bedrijf. Welke producten en diensten moeten wij nu wel adverteren? Is een prijsvergelijk interessant en hoe zit het met social. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat jou bedrijf verder kan groeien. Wij zijn dus een Google Adwords bureau die net dat beetje extra doet.

Wil jij meer conversies met Google Ads?

Google Ads Agency

Wij zijn een Google Ads agency die al meer dan 10 jaar bestaat. Daarnaast zijn wij ook een Google Ads partner. Deze Google partner badge wordt alleen gegeven aan bedrijven en personen die alles van Google Ads weten. Maar het gaat niet alleen om de kennis, maar ook het juist opzetten van de campagnes. Wij zijn gespecialiseerd in Google Ads, maar wij kunnen nog veel meer bieden. Bij ons kan je ook jou complete online marketing uitbesteden. Dus wil jij ook verder groeien met adverteren in Facebook, hogere rankings in Google (SEO) of juist meer doen met e-mail. Samen met andere specialistische internet marketing bedrijven zorgen wij voor nog meer sales en leads!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Google Adwords bureau voor al je SEA activiteiten

Wij optimaliseren niet alleen Google Ads maar ook Microsoft Ads. Hierdoor zijn wij een SEA bureau die jou verder kan helpen met alles van SEA. Doordat wij beide advertentie mogelijkheden kunnen optimaliseren, maken wij ook een sea strategie voor jou bedrijf. Gaan wij alleen voor Search en Shopping of kiezen wij bij Microsoft Ads alleen voor search. Doordat wij als SEA bureau beide advertentie platformen beheren, kunnen wij dit snel oppakken en opzetten. Dus zoek jij naar een SEA bureau die zich al jaren heeft bewezen? ADoptimizr: Boosting Online Sales

Digital advertising bureau met dat beetje extra

ADoptimizr is een digital advertising bureau die net dat beet je extra bied. Natuurlijk zijn wij van nature een Google Ads bureau, maar wij doen net dat beetje meer. Wij weten namelijk dat alleen het optimaliseren van Google Ads niet de heilige graal is. Daarom denken wij ook mee met bijvoorbeeld het grotere plaatje. Denk dan aan assortimentsanalyse. Zijn er kansen voor uitbreidingen en hoe zit het met de prijsstrategie. Is de landingspagina wel juist ingericht. Dit zijn namelijk allemaal facetten die ook invloed hebben op de prestaties in Google Ads. Kortom, wij doen meer dan alleen de Google Ads campagne op te zetten en optimaliseren!

Meer dan alleen Google Ads

Google Ads is maar een onderdeel van jouw totale online marketing. Misschien wil jij alle online marketing uitbesteden? Natuurlijk kunnen wij jou daar ook bij helpen! Echter gaan wij dit niet allemaal zelf toe, want wij zijn en blijven een zoekmachine adverteren bureau. Daarom werken wij met andere partners samen om het beste uit online marketing te halen.

Wil jij meer conversies met Google Ads?