Socials:

SEA Bureau

Wij zijn een SEA Bureau met meer dan 10 jaar ervaring. Door deze jaren lange ervaring, weten wij wat de valkuilen maar ook wat de mogelijkheden zijn in SEA. Wij zijn niet zoals alle andere SEA bureaus. Naast het opzetten en optimaliseren van Google Ads, kijken wij ook naar de hele strategie van het bedrijf. Wat zijn de mogelijkheden en waar liggen er nog meer kansen? Dus ben jij  jij op zoek naar een Google Ads bureau die jou net dat beetje extra geeft? Neem dan nu met ons contact op.

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Waarom kiezen voor een SEA Bureau?

Bij het opzetten en optimaliseren van SEA komt heel wat bij kijken. Natuurlijk kan jij dit allemaal zelf doen, maar je kan SEA marketing ook uitbesteden aan een bureau. Door SEA marketing uit te besteden krijg jij meer tijd en ruimte om andere zaken in jouw bedrijf op te pakken. Meer focus om jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen of meer tijd voor jouw werknemers. Zij zijn inmiddels de drijvende kracht van jouw onderneming! Meet meer dan 10 jaar online marketing weten wij inmiddels alles van SEA en zetten wij voor tig andere bedrijven SEA effectief in. Wij zorgen voor meetbare resultaten die zowel de omzet als de winstgevendheid van jouw onderneming verhogen. Dus wil jij ook meer halen uit SEA en een SEA bureau inschakelen? Neem dan nu vrijblijvend met ons contact op.

Wil jij meer conversies met SEA?

SEA bureau met een twist

Wij zien niet zomaar een SEA bureau die de campagne opzet en dan optimaliseert. Nee, wij vinden het belangrijk dat er verder wordt gekeken dan alleen het online adverteren. Wij denken namelijk ook mee in de online strategie van jouw bedrijf. Welke producten en diensten moeten wij nu wel adverteren? Is een prijsvergelijk interessant en hoe zit het met social. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat jou bedrijf verder kan groeien.

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Voordelen van een SEA Marketing Bureau

  1. Verbeterde online zichtbaarheid: Wij gaan ervoor zorgen dat jouw bedrijf prominent aanwezig is in zoekresultaten, waardoor jouw online zichtbaarheid wordt vergroot. Dit helpt bij het aantrekken van meer potentiële klanten naar jouw website.
  2. Gericht verkeer en leads: Met onze jarenlange expertise gaan wij jouw advertenties richten op specifieke doelgroepen. Dit resulteert in gericht verkeer naar uw website, waardoor de kans op het genereren van waardevolle leads en conversies wordt vergroot.
  3. Snelle resultaten: In tegenstelling tot organisch zoeken, kunnen SEA-campagnes snel resultaten opleveren. Wij zorgen ervoor dat de campagnes snel worden opgezet en geoptimaliseerd waardoor jij sneller zichtbare resultaten kunt behalen.
  4. Meetbare prestaties: Wij willen graag open en transparant zijn naar onze klanten. Daarom maken wij ene dashboard waarin alles inzichtelijk is. Welke campagnes presteren heel goed en welke campagnes hebben nog aandacht. wij zijn er van overtuigd door transparant te zijn, dat je het best naar boven kan halen.
  5. Expertise en strategie: Door met ons samen te werken profiteert jij van de expertise en ervaring van onze professionals op het gebied van zoekmachine adverteren. Wij zorgen voor een goede sea strategie en best practices toepassen om uw advertentiecampagnes te optimaliseren en maximale resultaten te behalen.

Wat kan jij van een ons verwachten

Wij optimaliseren niet alleen Google Ads maar ook Microsoft Ads en dit doen wij vanuit ons kantoor in Roosendaal. Hierdoor zijn wij een SEA bureau die jou verder kan helpen met alles van SEA. Doordat wij beide advertentie mogelijkheden kunnen optimaliseren, maken wij ook een sea strategie voor jou bedrijf. Gaan wij alleen voor Search en Shopping of kiezen wij bij Microsoft Ads alleen voor search. Doordat wij als SEA bureau beide advertentie platformen beheren, kunnen wij dit snel oppakken en opzetten. Dus zoek jij naar een SEA bureau die zich al jaren heeft bewezen? ADoptimizr: Boosting Online Sales

Wil jij meer conversies met SEA?