Socials:

SEA Strategie

Je wilt zo snel mogelijk starten met SEA en campagnes live zetten. Dat kan natuurlijk, maar soms is het goed om even te wachten en goed na te denken. Een SEA strategie opzetten is dan eerst de beste optie. Samen met jou gaan wij eerst onderzoeken welke SEA kanalen interessant zijn om mee te starten. Vervolgens bepalen wij gezamenlijk met welke producten en diensten tegen welk budget wij gaan starten. Zodra de SEA campagnes live staan, gaan wij deze campagnes optimaliseren. Kortom, een goede sea strategie opzetten is de leidraad om uiteindelijk je doelstellingen te behalen.

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Setup van een SEA Strategie

Een goede SEA strategie begint met de juiste basis. de basis van een goede strategie is om eerste te bepalen wat de doelstellingen en vervolgens gaan wij kijken hoe wij deze doelstellingen gaan behalen. Kies jij eerst voor meer naamsbekendheid en branding of wil jij direct conversie gericht zijn. Dit bepaalt voor een groot deel welke SEA kanalen wij gaan inzetten en wat dan de beste strategie is. Beelden en teksten zijn belangrijk in de advertenties. Dus, wat willen wij communiceren naar de potentiƫle klant? Kortom, bij het opzetten van een SEA strategie komen verschillende aspecten aanbod. Daarom wordt er ook vaak gekeken naar de branding van het bedrijf en onderzoeken wie jouw klanten zijn.

Wil jij meer conversies met SEA?

Dashboards

Bij een strategie is het van belang dat dit ook wordt gemonitord. Daarom biedt ADoptimizr een dashboard aan waar de resultaten worden gevolgd. In dit dashboard heeft u een hoog overzicht van de huidige resultaten. Wij kunnen ook een persoonlijk dashboard maken waar uw doelstellingen worden bijgehouden.

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met SEA?