Socials:

Google Ads Strategie

De eerste Google campagnes staan live en nu? Dat is wat er vaak wordt gezegd. Een gedegen strategie ligt namelijk aan de basis voor succes. Daarom moet je van tevoren al bepalen welke campagnes je als eerste wilt opzetten en welke juist niet. Om een Google Ads strategie op te zetten, is het eerst van belang wat de doelstelling is. Meer conversies, leads, bereik etc. Wij helpen kleine en grote bedrijven met het opzetten van een Google Ads strategie. Deze strategie is de leidraad om uiteindelijk je doelstellingen te behalen

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Setup van een Google Ads Strategie

Een goede strategie begint met de juiste basis. De basis voor een Google AdWords strategie is eerst het bepalen van je doelstellingen. Wil je meer conversies, groter bereik, lagere CPC, ROAS verhogen etc. Afhankelijk van de doelstellingen wordt bepaald welke type campagnes er worden opgezet. Kiezen we voor Google Search of Google Shopping of kunnen wij die allebei doen. Vaak wordt de opzet van Google Ads gekopieerd naar Microsoft Ads.

Dashboards

Bij een strategie is het van belang dat dit ook wordt gemonitord. Daarom biedt ADoptimizr een dashboard aan waar de resultaten worden gevolgd. In dit dashboard heeft u een hoog overzicht van de huidige resultaten. Afhankelijk van de wensen van u,kunnen wij ook een persoonlijk dashboard maken waar uw doelstellingen worden bijgehouden.

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?