Google Ads Strategie

Google Ads Strategie

De eerste Google campagnes staan live en nu? Dat is wat er vaak wordt gezegd. Een gedegen strategie ligt namelijk aan de basis voor succes. Daarom moet je van tevoren al bepalen welke campagnes je als eerste wilt opzetten en welke juist niet. Om een Google Ads strategie op te zetten, is het eerst van belang wat de doelstelling is. Meer conversies, leads, bereik etc. Wij helpen kleine en grote bedrijven met het opzetten van een Google Ads strategie. Deze strategie is de leidraad om uiteindelijk je doelstellingen te behalen

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Setup van een Google Ads Strategie

Een goede strategie begint met de juiste basis. De basis voor een Google AdWords strategie is eerst het bepalen van je doelstellingen. Wil je meer conversies, groter bereik, lagere CPC, ROAS verhogen etc. Afhankelijk van de doelstellingen wordt bepaald welke type campagnes er worden opgezet. Kiezen we voor Google Search of Google Shopping of kunnen wij die allebei doen. Vaak wordt de opzet van Google Ads gekopieerd naar Microsoft Ads.

Dashboards

Bij een strategie is het van belang dat dit ook wordt gemonitord. Daarom biedt ADoptimizr een dashboard aan waar de resultaten worden gevolgd. In dit dashboard heeft u een hoog overzicht van de huidige resultaten. Afhankelijk van de wensen van u,kunnen wij ook een persoonlijk dashboard maken waar uw doelstellingen worden bijgehouden.

Ons Portfolio

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!