Gastkind Gastouderbureau

logo gastkind gastouderbureau

Gastkind is een Gastouderbureau in de regio Bergen op Zoom. Gastouderbureau Gastkind bemiddelt op een professionele manier in kwalitatief goede opvang voor een eerlijke prijs. Daarbij staat een persoonlijke aanpak, kleinschalig en professionele zorg centraal. De campagnes werden door hen zelf geoptimaliseerd, maat ze wilde een keer een check laten doen. daarom hebben wij voor Gastkind een SEA audit gedaan.

Zoals gezegd werden de Google Ads campagnes door Gastkind zelf geoptimaliseerd. Echter kwamen zij er ook achter dat er de afgelopen tijd veel is veranderd in Google Ads. Daarom zij wij benaderd om nog eens naar alle campagnes te kijken. Na een eerste kennismaking zijn wij gelijk alle campagnes gaan doornemen. Daarbij kwamen al gelijk een aantal zaken naar boven die beter konden. Zo werden de campagne instellingen aangepast en werden er ook nieuwe ads en extensies/items aangemaakt. Daarbij moest er ook een onderscheid komen in mensen die een gastouder zoeken, maar ook interesse hebben om zelf een gastouder te worden. Omdat Gastkind niet in heel Nederland actief is, werden lokale ads opgezet. Door al deze aanpassingen wordt Gastkind weer beter en relevanter in Google gevonden. Daarnaast blijven wij nog samenwerken als coach, zodat ze up to date blijven

Wij zijn super blij dat Gastkind voor ADoptimizr heeft gekozen voor een audit van alle campagnes. Boosting Online Sales!

  • Klant: Sinds 2023
  • Website: https://gastkind.nl/
  • Locatie: Bergen op Zoom
  • Sector: Zorg
  • Categories: Google Ads, Google Analytics, Google Search, Keyword Research, Local, Strategie, Zorg