SEA Uitbesteden

SEA Uitbesteden

Jouw website of webshop staat nu live, maar nu wil je nog bezoekers naar jouw site. Een van de manieren om eerste meer bezoekers naar de site te krijgen is door middel van het inzetten van SEA. SEA staat voor Search engine advertising en dat houdt in dat je gaat adverteren op zoekmachines. Dit kan je natuurlijk doen op Google, maar er zijn meer zoekmachines zoals Bing, Yahoo en en DuckDuckGo. Natuurlijk kan je alle SEA campagnes zelf opzetten, maar jouw tijd kan je maar een keer gebruiken, Daarom kan je al jouw SEA campagnes ook uitbesteden. ADoptimizr heeft meer dat 10 jaar ervaring in het opzetten en optimaliseren van SEA campagnes en dit doen wij voor grote en kleine bedrijven. Zoek jij een betrouwbare partner om alle SEA campagnes uit te besteden? Wij zorgen voor optimaal resultaat!

SEA Campagnes uitbesteden

Het uitbesteden van SEA campagnes aan ADoptimizr levert aanzienlijke voordelen op. Wij weten precies waar wij mee bezig zijn, dus je bespaart tijd en krijgt betere resultaten. We zijn als ninja’s met budgetten, snappen alles van zoekwoorden en maken de juiste advertenties. Als je ons je SEA-gedoe laat fixen, kun jij je focussen op waar je goed in bent. Wij zorgen voor de beste SEA campagnes. Samenwerken met ADoptimizr garandeert succes dankzij op maat gemaakte strategieën voor een bloeiende online aanwezigheid en duurzame groei.

Samen met jou gaan wij de ideale doelgroepen formulieren. Door middel van een grondig zoekwoordenonderzoeken helpen wij jou om het beste resultaat te behalen met SEA. Het uitbesteden van SEA campagnes aan ADoptimizr lever jou meer tijd en rust op. Wij zijn een SEA bureau en wij zorgen ervoor dat alle campagnes het beste rendement gaan behalen!

foto_bart_vierkant

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Google Ads

Zodra je kiest voor SEA, dan starten wij altijd met Google Ads. Google is in Nederland de grootste zoekmachine. Met Google Ads kan je advertenties plaatsen in alle Google kanalen. Allereerst natuurlijk via Google zelf en hier zijn al heel veel mogelijkheden, wij starten altijd met het opzetten van tekstadvertenties. Heb je een webshop, dan kan Google Shopping zeker niet ontbreken! Wil je nog meer naamsbekendheid of retargeting effectief inzetten, dan is Display en YouTube een uitstekende mogelijkheid. Kortom, zodra je sea gaat uitbesteden dan is Google Ads een must!

Microsoft Ads

Een andere grote zoekmachine is Bing. Veel mensen denken dat dit niet heel effectief is, omdat er niet zoveel mensen gebruik maken van Bing, dan heb je het toch fout! In Nederland heeft Bing misschien een aandeel van 5-8%, maar in sommige landen loopt dit op tot 20%! Dan wordt het zeker interessant om Microsoft Ads ook mee te nemen in jouw SEA mix. In Microsoft Ads zijn vrijwel dezelfde mogelijkheden als in Google Ads. Door ook gebruikt te maken van Microsoft Ads zijn jouw SEA campagnes klaar om meer conversies binnen te halen.

SEA Audit

Zodra wij uw SEA account beheren, zullen wij eerst een audit uitvoeren. Het is namelijk van belang wat de huidige prestaties zijn van de campagnes en het vinden van de quick wins. Zodra de SEA audit klaar is, kunnen we beginnen met een SEA strategie. Heeft u nog geen SEA accounts, dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Wij zorgen ervoor dat u een account krijgt en dat de eerste campagnes worden opgezet. Daarnaast bieden wij een SEA training aan waar wij de mogelijkheden laten zien van het adverteren op zoekmachines

U kunt er ook eerst voor kiezen om een check te laten doen voor uw SEA accounts. Wij duiken dan helemaal in uw account. Door middel van een stappenplan komen wij uiteindelijk op een advies. U kunt er dan voor kiezen om uw sea uit te besteden aan ADoptimizr of u gaat zelf aan de slag met de adviezen.

Ons Portfolio

Wat zijn de SEA kosten?

De kosten voor SEA is onder te verdelen in 2 onderwerpen. De kosten voor het platform waar je gaat adverteren en externe kosten zoals een bureau of tools. De kosten voor het platform kan je voor een grote deel ook zelf bepalen. Je kan namelijk  een dag- of maandbudget opgeven. Hierdoor houd jij de kosten in de hand en zal het niet veel meer uitgeven dat je hebt opgegeven. Andere SEA kosten zijn dus externe kosten zoals een bureau. Voor webshops hebben wij speciale SEA pakketten gemaakt, wat de kosten overzichtelijk houd. Daarnaast is het ook mogelijk om op uurbasis te werken. Verder zijn er ook externe tools zoals Channable en Producthero die jouw helpen om nog meer uit SEA uit te halen. Kortom, als je aan de slag gaat met SEA, zijn er verschillende kosten aan verbonden.

Gericht op performance

Wanneer u naar een bureau zoekt om sea uit te besteden, dan is het van belang waar dit bureau voor staat. ADoptimizr heeft als doel om de performance van SEA te verbeteren. En performance kan heel breed zijn, maar meestal gaat het om het verhogen van conversies en het optimaliseren van CPA of ROAS. Het is niet zo moeilijk om veel bezoekers naar uw site te halen, het gaat er juist om de converterende bezoekers naar uw site te halen. Zoek u een SEA specialist met meer dan 10 jaar ervaring? Neem nu contact met ons op om uw SEA campagnes uit te besteden.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!