Socials:

Palais is een webshop voor interieur en outdoor accessoires. Denk daarbij aan kussen, lampenkappen en poefs. Duurzaamheid en ethiek staan centraal in het heel et proces. Om de producten van Palais on der de aandacht te brengen aan de juiste doelgroep, werd er gezocht naar een juiste SEA partner. Wij zijn heel blij dat wij Palais kunnen helpen met het vergroten van de naamsbekendheid en omzet.

Google Ads werd al toegepast, maar nog niet voldoende. Daarom werd er gezocht naar een sea partner die onder andere Google Ads weer gaat oppakken. De waarde van Palais moeten duidelijk naar voor komen in de advertenties. Wij zijn gestart met het opzetten van search campagnes met de juiste teksten., Vervolgens zijn wij Performance Max gaan opzetten. Hier is het van belang dat de juiste content wordt getoond. Gelukkig voor ons heeft Palais ene uitgebreide beeldbank met diverse sfeerfoto’s. Zo konden wij voor iedere categorie de juiste content maken. Al snel zagen wij al de eerste positieve signalen. Hierdoor konden wij Google Ads verder opschalen en daardoor steeg ook de winst en de winstgevendheid. Palais is nog lang niet klaar met groeien en samen gaan wij kijken om Palais nog verder op de kaart te zetten.

Wij zijn super blij dat Palais voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Boosting Online Sales!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?