Palais

Logo Palais

Palais is een webshop voor interieur en outdoor accessoires. Denk daarbij aan kussen, lampenkappen en poefs. Duurzaamheid en ethiek staan centraal in het heel et proces. Om de producten van Palais on der de aandacht te brengen aan de juiste doelgroep, werd er gezocht naar een juiste SEA partner. Wij zijn heel blij dat wij Palais kunnen helpen met het vergroten van de naamsbekendheid en omzet.

Google Ads werd al toegepast, maar nog niet voldoende. Daarom werd er gezocht naar een sea partner die onder andere Google Ads weer gaat oppakken. De waarde van Palais moeten duidelijk naar voor komen in de advertenties. Wij zijn gestart met het opzetten van search campagnes met de juiste teksten., Vervolgens zijn wij Performance Max gaan opzetten. Hier is het van belang dat de juiste content wordt getoond. Gelukkig voor ons heeft Palais ene uitgebreide beeldbank met diverse sfeerfoto’s. Zo konden wij voor iedere categorie de juiste content maken. Al snel zagen wij al de eerste positieve signalen. Hierdoor konden wij Google Ads verder opschalen en daardoor steeg ook de winst en de winstgevendheid. Palais is nog lang niet klaar met groeien en samen gaan wij kijken om Palais nog verder op de kaart te zetten.

Wij zijn super blij dat Palais voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Boosting Online Sales!

  • Klant: Sinds 2023
  • Website: https://www.palais.com
  • Locatie: Zeist
  • Sector: Detailhandel
  • Categories: Detailhandel, Google Ads, Google Analytics, Google Merchant Center, Google Search, Google Shopping, Keyword Research, Local, Performance Max, Retail, Strategie