Social Media Ads

Social Media Adverteren

Social media adverteren is de sleutel tot succes voor je bedrijf! Bereik miljoenen potentiële klanten en vergroot je merkbekendheid met doelgerichte advertenties op platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Profiteer van geavanceerde targetingopties om je boodschap precies aan de juiste doelgroep te leveren. Verhoog de betrokkenheid, genereer waardevolle leads en stimuleer conversies. Met social media adverteren sta je altijd een stap voor op je concurrenten. Maak gebruik van de kracht van deze platforms en breng je bedrijf naar nieuwe hoogten!

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek. Wat zijn de meest potentiële zoekwoorden.

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Ons Portfolio

Social Media Kanalen

Onder social media vallen diverse kanalen. Bij alle grote kanalen is het mogelijk om te adverteren. Het meest gebruikte kanaal is die van Meta. Onder Meta vallen de social media kanalen Facebook en Instagram. Voor veel bedrijven zijn dit dé belangrijkst kanalen om bestaande en nieuwe klanten te bereiken. Andere grote socials zijn TikTik, LinkedIn, Pinterest en Youtube. Niet ieder kanaal is geschikt voor jouw bedrijf. Daarom kijken wij altijd wat het doel is en waar de doelgroep zit van jouw bedrijf.

Social Media Content

Voor iedere social media kanaal kan je dezelfde content gebruiken. De banner/uiting maak je op in de verschillenden formaten en je bent klaar om jouw social media content te plaatsen. Maar in sommige vallen gaan dit niet. Want de context is per kanaal verschillend. Zo wil je een Tik Tok filmpje niet op LinkedIn plaatsen. De doelgroep is namelijk verschillend. Het is daarom ook belangrijk op een goede social media strategie te bepalen voor jouw social media content. Om de juiste social media content te plaatsen, moet je ook een social media content planning. Welke (fees)dagen zijn belangrijk en kan je gebruiken om nieuwe content te plaatsen. Om een goede social media planning te maken, werken wij nauw samen met andere partners. Zij hebben jaren ervaring in het opzetten van een goede social media contentstrategie.

Social Media adverteren

Natuurlijk kan je op al deze social media kanalen ook adverteren. Met social ads kan je een hele grote groep bereiken, maar ook juist heel specifies. Dat maakt het ook zo interessant om te starten met social media advertising. Voor diverse bedrijven doen wij adverteren op Facebook. Wij zetten diverse campagnes op het bereik en conversies te verhogen. Op alle andere social media kanalen kan je ook adverteren, maar dit doen wij samen met onze partners. Zij zijn specialist op het gebied van social media.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!