Praktijk Bao Shi

Logo Baoshi

Praktijk Bao Shi is een praktijk voor acupunctuur en tuina-therapie en is gevestigd in Breda. Met het toepassen van deze Chinese geneeskundige kan zij mensen helpen die last hebben van bijvoorbeeld migraine, tinitus, stress en burn-out. Om nieuwe cliënten aan te trekken werd er naar een Google Ads partner gezocht. Wij zijn heel blij dat wij Praktijk Bao Shi kunnen helpen met het vergroten van het aantal cliënten en de naamsbekendheid.

In het verleden is er Google Ads ingezet om nieuwe cliënten aan te trekken, maar de resultaten waren niet voldoende. Ze zochten een Google Ads specialist die de praktijk meer naamsbekendheid kon geven in de regio Breda en net daar buiten. Na een paar gesprekken en een zoekwoordanalyse hebben wij ons eerst gefocust op een aantal behandelmethodes. Als snel bleek dat er meer afspraken kwamen. Nadat deze succesvol zijn opgezet, zijn wij dit gaan uitbreiden met andere behandelmethodes en klachten. Hierdoor vergroten wij het bereik voor potentiële klanten en konden wij potentiële cliënten al in een eerder stadium bereiken.

Wij zijn super blij dat Praktijk Bao Shi voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Boosting Online Sales!

  • Klant: Sinds 2023
  • Website: https://www.baoshi.nl/
  • Locatie: Breda
  • Sector: Detailhandel
  • Categories: Detailhandel, Google Ads, Google Analytics, Google Search, Keyword Research, Local, Performance Max, Retail, Strategie