Socials:

Praktijk Bao Shi

Praktijk Bao Shi is een praktijk voor acupunctuur en tuina-therapie en is gevestigd in Breda. Met het toepassen van deze Chinese geneeskundige kan zij mensen helpen die last hebben van bijvoorbeeld migraine, tinitus, stress en burn-out. Om nieuwe cliënten aan te trekken werd er naar een Google Ads partner gezocht. Wij zijn heel blij dat wij Praktijk Bao Shi kunnen helpen met het vergroten van het aantal cliënten en de naamsbekendheid.

In het verleden is er Google Ads ingezet om nieuwe cliënten aan te trekken, maar de resultaten waren niet voldoende. Ze zochten een Google Ads specialist die de praktijk meer naamsbekendheid kon geven in de regio Breda en net daar buiten. Na een paar gesprekken en een zoekwoordanalyse hebben wij ons eerst gefocust op een aantal behandelmethodes. Als snel bleek dat er meer afspraken kwamen. Nadat deze succesvol zijn opgezet, zijn wij dit gaan uitbreiden met andere behandelmethodes en klachten. Hierdoor vergroten wij het bereik voor potentiële klanten en konden wij potentiële cliënten al in een eerder stadium bereiken.

Wij zijn super blij dat Praktijk Bao Shi voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Boosting Online Sales!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?