Google Ads Specialist

Google Ads Specialist

Met meer dan 10 jaar online marketing ervaring en met ruim 6 jaar Google Adwords ervaring weten wij inmiddels alle valkuilen wat Google Ads met zich meebrengt. ADoptimizr is een specialist in alles wat te maken heeft met Google Adwords. Bij diverse bedrijven hebben wij ervoor gezorgd dat de conversies worden verhoogd, of dat bijvoorbeeld de kosten worden verlaagd met minimaal gelijkblijvende conversies. Wilt u dit ook realiseren voor uw bedrijf, neem dan snel contact met ons op. Dus zoek jij een Google Ads Specialist met jaren ervaring? Neem dan nu contact met ons op.

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek

Target

Diverse campagne worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Google Search en Google Shopping Expert

Onze expertise ligt vooral in het optimaliseren van zowel Google Search als Google Shopping. Uit ervaring weten wij dat er niet altijd een standaard plan ligt die wij voor ieder bedrijf kunnen gebruiken. Wij kiezen er juist voor om een  strategie op maat te maken. Ieder bedrijf en markt is namelijk anders en daarom is het belang dat je snel kan schakelen en mee kan gaan met de veranderingen. Google Ads bestaat niet alleen maar uit Search en Shopping, maar er zijn steeds meer functies bijgekomen. Daarom zoeken wij altijd wat voor jou de beste campagnes zijn en dit  hangt af van wat de doelen zijn. IS het vooral conversie gericht of komt er ook branding bij kijken. Als Google Ads specialist kijken wij dus naar het gehele plaatje en de juiste afstemming. Zoekt u een Google Ads expert, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordelen van een Google Ads Specialist

Het inschakelen van een Google Ads specialist biedt diverse voordelen voor jouw online advertentiecampagnes:

  1. Diepgaande kennis en ervaring: Een Google Ads specialist heeft uitgebreide kennis van het platform en jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van advertentiecampagnes. Ze begrijpen de complexiteit van Google Ads en kunnen uw campagnes op een effectieve manier optimaliseren.
  2. Kostenbesparing en rendement op investering (ROI en ROAS): Door een Google Ads specialist in te schakelen, maximaliseert u uw advertentiebudget. Ze weten hoe ze uw budget efficiënt moeten besteden, waarbij ze focussen op de juiste zoekwoorden, advertentieteksten en targetinginstellingen om een betere ROI te behalen.
  3. Geavanceerde targetingmogelijkheden: Een specialist kan gebruikmaken van de uitgebreide targetingopties van Google Ads om uw advertenties te richten op specifieke doelgroepen. Ze kunnen demografische gegevens, geografische locaties, interesses en zoekgedrag gebruiken om uw advertenties aan de juiste mensen te tonen, waardoor de kans op conversies wordt vergroot.
  4. Continue optimalisatie en verbetering: Een Google Ads specialist houdt voortdurend de prestaties van uw campagnes in de gaten. Ze analyseren gegevens, testen verschillende strategieën en passen de campagnes aan om de beste resultaten te behalen. Door voortdurend te optimaliseren, blijven uw advertenties relevant en effectief.
  5. Deskundig inzicht en rapportage: Een specialist kan gedetailleerde rapporten en analyses bieden over de prestaties van uw campagnes. Ze kunnen belangrijke inzichten en aanbevelingen delen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de resultaten en de voortgang van uw advertentie-inspanningen.

Door samen te werken met een Google Ads specialist, profiteer jij van hun expertise en strategieën om uw advertentiecampagnes naar een hoger niveau te tillen en uw online zichtbaarheid en conversies te verbeteren.

Google Ads Freelancer

Zoek jij een een Google Ads freelancer? Dan kunnen wij jou ook helpen. ADoptimizr is een Google Ads freelance en een Google Ads bureau in één! Dit brengt natuurlijk vele voordelen met zich mee om zo nog succesvoller te zijn met alle campagnes. Zo kunnen wij snel schakelen als jij verder wilt groeien. Een sea freelancer heeft vaak een specialisatie, waardoor de campagnes nog beter gaan renderen.

Google Adwords Specialist

ADoptimizr is al meer dan 10 jaar een Google AdWords specialist. Met deze jaren lange ervaring weten wij alle ins en out in Adwords. Welke campagnetypes zijn er en hoe je die het beste met instellen. Zo weten wij precies waar wij moeten beginnen en waar juist niet! Zoek jij een Google Shopping Specialist of juist een Performance Max specialist? Wij kunnen jouw bedrijf zeker verder laten groeien.

Ons Portfolio

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!