Google Ads

Google Ads

Wil jij direct meer bezoeken, conversies of leads? De beste manier om dit te bereiken is door middel van Google Ads. Met Google Ads kan jij snel een groot potentieel publiek bereiken die actief zoeken naar een product of dienst. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het opzetten en optimaliseren van Google Ads. Samen gaan wij bepalen wat de juiste Google Ads strategie is om de doelen te behalen. Er zijn verschillenden Google kanalen waar je kan adverteren. De belangrijkste kanalen zijn Search, Shopping, Display en YouTube. Via ieder kanaal kunnen wij jouw potentiële klanten targetten.

Starten met Google Ads

Google Ads is één van de online marketing kanalen die als eerste wordt ingezet. Dus jij maakt de keuze om te starten met Google Ads. Dan is het wel van belang wat jouw doelen zijn. Wil jij meer conversies, bekendheid, winkelbezoeken of dit allemaal? Voordat jij dus gaat starten met Google AdWords, is het belangrijk om doelen te formuleren. ADoptimizr kan jou daar natuurlijk bij helpen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het opzetten en starten van Google Ads campagnes. Heb jij dus hulp nodig om te starten? Neem contact met ons op en wij helpen jou graag!

foto_bart_1200

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek. Wat zijn de meest potentiële zoekwoorden.

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Google Ads strategie

Omdat er zoveel mogelijk is in Google Ads, is het van belang om een goede strategie te bepalen. De eerste vraag die wij altijd onze klanten stellen is: Wat is het doel. Meer bezoeken, conversies, leads etc. Dit is essentieel om vervolgens de juiste Google Ads strategie te bepalen en welke kanalen wij gaan activeren. Vanuit dit doel wordt er een Google Ads plan uitgewerkt waarin wij stapsgewijs de campagnes gaan aanmaken en optimaliseren. Om het uiteindelijke doel te bereiken heb je toch wat tijd nodig. De eerste conversies kunnen al in de eerste dagen binnen komen, maar dat wil niet zeggen dat de campagne succesvol is. Misschien betaal je wel teveel voor een conversie en blijft er geen winst meer over. Ook hier deken wij met mee om niet alleen het aantal conversies te verhogen, maar ook om de marge te optimaliseren.

Google Ads opzetten

Het opzetten van Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een essentiële stap om online zichtbaarheid te vergroten. Begin met het kiezen van relevante zoekwoorden die aansluiten bij je bedrijf. Creëer dan boeiende advertentieteksten die de aandacht trekken en de waarde van je aanbod benadrukken. Bepaal je budget en biedstrategie om klikken te beheren. Stel ten slotte je doelgroep in op basis van locatie, interesses en demografie. Wanneer je campagne actief is, monitor en analyseer je de prestaties regelmatig. Pas waar nodig aan om de effectiviteit te maximaliseren. Het juist opzetten van Google Ads vergroot je kans op succesvolle online marketing.

Zoals je kan lezen komt er heel wat bij kijken met het opzetten van Google Ads campagnes. Inmiddels heeft Google het wel makkelijker gemaakt om snel een campagne op te zetten. Maar dan komt het moeilijke, hoe optimaliseer je de campagnes. Om de het account te optimaliseren kan je kiezen voor een Google Ads specialist of een Google Ads bureau. ADoptimizr is een combinatie van beide! Wil jij weten hoe wij jouw Google Ads campagnes optimaliseren? Neem dan nu contact met ons op.

Ons Portfolio

Google Ads Marketing

Je kiest er voor op te starten met adverteren in Google Ads. Het is daarom van belang om te weten hoe je wordt getoond? Welke usp’s vind ik belangrijk, wat juist niet, welke afbeeldingen etc. Natuurlijk kunnen wij jou helpen met Adwords marketing.  Zodra je gaat starten met Ads, begin je ook met online marketing. Googel Adwords is een onderdeel van jouw totale SEA marketing. Het is daarom van belang dat je een goede online marketing mix hebt. Ook hier kunnen wij bijhelpen, omdat wij nog meer doen dan alleen Google Ads.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!