Maxaro

Maxaro is een bedrijf dat alles voor de badkamer verkoopt. Denk daarbij aan tegels, douches, toiletten en baden. Dit doen zij online via de webshop, maar Maxaro heeft ook vier showrooms in Nederland en één in België. Maxaro was op zoek naar een partner die online marketing naar een hoger niveau kan tillen. Wij zijn heel blij dat Maxaro voor ons heeft gekozen!

Er is al een in-house team aanwezig dat online marketing beheert en optimaliseert. Maar ze waren dus opzoek naar een bedrijf die dit naar een hoger niveau kon tillen. Aan het begin hebben wij meteen een Google Ads audit gedaan. In deze audit kwamen al meteen een aantal quick wins. Dit resulteerde direct in lagere kosten en een hogere omzet, een echte win-win situatie! Alle online paid kanalen werden onder de loep genomen. Zo kwamen er ook aanpassingen in Microsoft Ads, Facebook Ads en de diverse prijsvergelijkers. Om alles bij te houden werd er de vraag gesteld om diverse dashboards te maken. Samen met het interne data science team zijn wij gaan inventariseren welke data aanwezig is en welke API koppelingen er nodig waren. Met deze dashboards heeft Maxaro nu meer inzicht in de prestaties van en de online marketing kanalen.

Wij zijn super blij dat Maxaro voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Boosting Online Sales!

  • Klant: Sinds 2023
  • Website: https://www.maxaro.nl
  • Locatie: Roosendaal
  • Sector: Detailhandel
  • Categories: Detailhandel, Digital Marketing, Facebook Ads, Feedmanagement, Google Ads, Google Analytics, Google Display, Google Merchant Center, Google Search, Google Shopping, Keyword Research, Microsoft Ads, Performance Max, Prijsvergelijkers, Retail, Strategie