Socials:

Maxaro is een bedrijf dat alles voor de badkamer verkoopt. Denk daarbij aan tegels, douches, toiletten en baden. Dit doen zij online via de webshop, maar Maxaro heeft ook vier showrooms in Nederland en één in België. Maxaro was op zoek naar een partner die online marketing naar een hoger niveau kan tillen. Wij zijn heel blij dat Maxaro voor ons heeft gekozen!

Er is al een in-house team aanwezig dat online marketing beheert en optimaliseert. Maar ze waren dus opzoek naar een bedrijf die dit naar een hoger niveau kon tillen. Aan het begin hebben wij meteen een Google Ads audit gedaan. In deze audit kwamen al meteen een aantal quick wins. Dit resulteerde direct in lagere kosten en een hogere omzet, een echte win-win situatie! Alle online paid kanalen werden onder de loep genomen. Zo kwamen er ook aanpassingen in Microsoft Ads, Facebook Ads en de diverse prijsvergelijkers. Om alles bij te houden werd er de vraag gesteld om diverse dashboards te maken. Samen met het interne data science team zijn wij gaan inventariseren welke data aanwezig is en welke API koppelingen er nodig waren. Met deze dashboards heeft Maxaro nu meer inzicht in de prestaties van en de online marketing kanalen.

Wij zijn super blij dat Maxaro voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Boosting Online Sales!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?