Feedmanagement

Feedmanagement

Wanneer je een webshop hebt met meer dan 100 producten, dan wordt het steeds lastiger om alles bij te houden. Vooral als je jouw producten wil verkopen via bijvoorbeeld Google Shopping. Natuurlijk kan je dit doen door middel van een Google Spreadsheet, maar het is veel makkelijker om dit te doen met een feed en dat kan via een feedmanagementtool. Het is niet alleen makkelijker, maar er is ook gelijk veel meer mogelijk!

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Feedmanagementtool

Om op meerdere kanalen actief te zijn, is het belangrijk om een goede feedmanagementool te hebben. Al onze klanten maken gebruiken van verschillende CMS systemen en daarom maken wij gebruik van Channable als onze feedpartner. Door jouw data te koppelen is het mogelijk om binnen een paar klikken te adverteren op andere online kanalen. Denk hier bij aan Google Ads, Amazon, maar ook diverse prijsvergelijkers. Samen jou gaan wij brainstormen wat de beste online strategie is. om dan uiteindelijk de juiste online kanalen aan te sluiten.

Feed management uitbesteden

Kom jij er niet aan uit om alle feeds in te stellen en te optimaliseren? Dan kan je dit natuurlijk ook uitbesteden aan ADoptimizr. Voor heel veel klanten maken wij verschillende feeds voor onder andere Google, Microsoft , prijsvergelijkers en marketplace. Wij maken van gebruik van Channable. Channable is een feed management tool waarbij je vanuit een centraal punt al jouw producten naar verschillende kanalen kan sturen. Dit maakt het beheren overzichtelijke en makkelijker. Wil jij ook jouw feed management uitbesteden aan een betrouwbare partner? Neem dan nu contact met ons op.

Channable Partner

Sinds 2022 is ADoptimizr een officiële Channable Partner. Dat wil zeggen dat zij meerdere klanten helpen met het effectief opzetten van feeds naar verschillende kanalen. Ons doel is om uiteindelijk een Gold Partner te worden met Channable zo dat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Ons Portfolio

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!