Socials:

Prijsvergelijkers

Iedereen start met Google Ads en/of Social Ads om snel verkeer en omzet binnen te halen. Dat is natuurlijk een eerste goede stap, maar vaak wordt de kracht van de prijsvergelijkers onderschat. ADoptimizr helpt jou met het aansluiten van de juiste prijsvergelijkers.

Om toe te treden tot een prijsvergelijker is het belangrijk om een goede feedmanagementtool te gebruiken. Omdat wij zeker willen zijn dat de feeds aansluiten om de grootse en beste prijsvergelijkers, hebben wij gekozen om gebruik te maken van Channable. Met Channable kunnen wij al jouw producten aansluiten op de Nederlandse prijsvergelijkers. Maar heb je internationale ambities, dan is het ook mogelijk om jouw webshop aan te sluiten om de grote prijsvereglijkers van Europa. Zo kan je snel de markt verkennen en vanuit daar te optimaliseren.

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Prijsvergelijkers?