Socials:

Van Der Logt Group

Van Der Logt Group is een holding waarbij verschillende webshops vallen zoals Office Palace, Focus Green en Signdisplaystore. Van Der Logt Group is gestart met het verkopen van kassarollen en pinrollen. In de afgelopen jaren is het assortiment verder uitgebreid en verkopen zij nu ook alles voor kantoor. Daarbij moet je denk aan kantoorartikelen, papier, kantoormachines, sign & display en PBM artikelen.

Vanuit Etten-Leur bedient Van Der Logt Group inmiddels meer dan 200.000 klanten van klein naar grote multinationals. In de afgelopen jaren werd Google Ads toegepast, maar was er nog geen duidelijke strategie. Daarom waren zij opzoek naar een strategische partner die dit kan oppakken en zo kwamen zij bij ADoptimizr terecht. Wij gingen meteen aan de slag om een duidelijk Google Ads strategie op te zetten voor de verschillende webshops. Uit deze strategie kwam naar voren dat er nog heel veel winst is te behalen. Daarom is er besloten om vanaf scratch te beginnen. Het aantal campagnes werd geminimaliseerd en de Hagakure methode werd toegepast. Tevens werden er verschillende Smart Shopping campagnes opgezet voor verschillende categorie. Naar verloop van tijd werden de campagnes ook in Microsoft Ads gezet en dit was meteen een succes! Zo adverteren wij nu in alle grote zoekmachines in Nederland. De volgende stappen die wij nu gaan zetten is om de online marketing activiteit verder uit te breiden door bijvoorbeeld ook Display in te zetten en misschien later ook Youtube en Facebook Ads.

Wij zijn super trots dat Van Der Logt Group voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s make it!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?