Van Der Logt Group

Van Der Logt Group is een holding waarbij verschillende webshops vallen zoals Office Palace, Focus Green en Signdisplaystore. Van Der Logt Group is gestart met het verkopen van kassarollen en pinrollen. In de afgelopen jaren is het assortiment verder uitgebreid en verkopen zij nu ook alles voor kantoor. Daarbij moet je denk aan kantoorartikelen, papier, kantoormachines, sign & display en PBM artikelen.

Vanuit Etten-Leur bedient Van Der Logt Group inmiddels meer dan 200.000 klanten van klein naar grote multinationals. In de afgelopen jaren werd Google Ads toegepast, maar was er nog geen duidelijke strategie. Daarom waren zij opzoek naar een strategische partner die dit kan oppakken en zo kwamen zij bij ADoptimizr terecht. Wij gingen meteen aan de slag om een duidelijk Google Ads strategie op te zetten voor de verschillende webshops. Uit deze strategie kwam naar voren dat er nog heel veel winst is te behalen. Daarom is er besloten om vanaf scratch te beginnen. Het aantal campagnes werd geminimaliseerd en de Hagakure methode werd toegepast. Tevens werden er verschillende Smart Shopping campagnes opgezet voor verschillende categorie. Naar verloop van tijd werden de campagnes ook in Microsoft Ads gezet en dit was meteen een succes! Zo adverteren wij nu in alle grote zoekmachines in Nederland. De volgende stappen die wij nu gaan zetten is om de online marketing activiteit verder uit te breiden door bijvoorbeeld ook Display in te zetten en misschien later ook Youtube en Facebook Ads.

Wij zijn super trots dat Van Der Logt Group voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s make it!

  • Klant: Sinds 2021
  • Website: https://www.werkenbijvanderlogt.nl/
  • Locatie: Etten-Leur, Nederland
  • Sector: B2B
  • Categories: Amazon, B2B, Bol.com, Facebook Ads, Feedmanagement, Google Ads, Google Analytics, Google Display, Google Merchant Center, Google Search, Google Shopping, Keyword Research, Marketplace, Microsoft Ads, Performance Max, Retail