Socials:

Basic Wedding Rings

Basic Wedding Rings is de webshop wanneer je op zoek bent naar trouwringen. De webshop heeft een configurator waardoor je zelf de trouwringen kan ontwerpen. Welk type goud, hoeveel diamanten, rond of vlak etc. Basic Wedding Rings is al jaren actief met het verkopen van betaalbare trouwringen, maar ze zochten een partner om dit verder uit te breiden. Via social media werden al wel acties gedaan, maar nog niet via Google Ads. Wij zijn blij dat ze voor ons hebben gekozen en dat wij ook direct resultaat leveren.

Er werd nog geen Google Ads toegepast, dus wij konden alles van begin af aan opzetten,. Na onderzoek en overleg kwamen wij tot de conclusie om eerst te starten met Google Shopping. Wij zijn ook niet meteen begonnen met alle producten, maar een aantal ringen per productcategorie. Na verloop van tijd zagen wij de omzet en dus de winst omhoog gegaan Na ongeveer 2 maanden zijn wij nog meer ringen gaan toevoegen en zijn wij ook gestart met een Search en Performance Max campagne. Na het opzetten van deze campagnes, steeg ook de totale omzet. Momenteel focussen wij nu op targets per productcategorie. Wij zagen namelijk dat de klantreis bij het ene product korter was dan bij het anderen. We zagen niet alleen de omzet stijgen, maar er kwamen ook steeds meer contactaanvragen binnen.

Wij zijn super trots dat Basic Wedding Rings voor ADoptimizr heeft gekozen om Google Ads beheer uitbesteden. Samen gaan wij er een groot succes van maken. Boosting Online Sales!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?