Basic Wedding Rings

Basic Wedding Rings is de webshop wanneer je op zoek bent naar trouwringen. De webshop heeft een configurator waardoor je zelf de trouwringen kan ontwerpen. Welk type goud, hoeveel diamanten, rond of vlak etc. Basic Wedding Rings is al jaren actief met het verkopen van betaalbare trouwringen, maar ze zochten een partner om dit verder uit te breiden. Via social media werden al wel acties gedaan, maar nog niet via Google Ads. Wij zijn blij dat ze voor ons hebben gekozen en dat wij ook direct resultaat leveren.

Er werd nog geen Google Ads toegepast, dus wij konden alles van begin af aan opzetten,. Na onderzoek en overleg kwamen wij tot de conclusie om eerst te starten met Google Shopping. Wij zijn ook niet meteen begonnen met alle producten, maar een aantal ringen per productcategorie. Na verloop van tijd zagen wij de omzet en dus de winst omhoog gegaan Na ongeveer 2 maanden zijn wij nog meer ringen gaan toevoegen en zijn wij ook gestart met een Search en performance Max campagne. Na het opzetten van deze campagnes, steeg ook de totale omzet. Momenteel focussen wij nu op targets per productcategorie. Wij zagen namelijk dat de klantreis bij het ene product korter was dan bij het anderen. We zagen niet alleen de omzet stijgen, maar er kwamen ook steeds meer contactaanvragen binnen.

Wij zijn super trots dat Basic Wedding Rings voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Boosting Online Sales!

  • Klant: Sinds 2022
  • Website: https://www.basicweddingrings.com/
  • Locatie: Nederland
  • Sector: Detailhandel
  • Categories: Detailhandel, Google Ads, Google Analytics, Google Merchant Center, Google Search, Google Shopping, Keyword Research, Performance Max, Retail, Strategie