Socials:

Websocks is voor de echte sokkenliefhebber. Alle type sokken kun je hier vinden. Of het nu gaat om bamboesokken, sneakersokken of panty’s. Ook voor de sporters zijn er speciale sportsokken. Kortom: heb je sokken nodig, dan moet je bij Websocks zijn

Websocks kwam bij ADoptimizr met de vraag om de bekendheid en de conversies via Google te vergroten. Er werd al gebruikt gemaakt van Bol.com en er draaiden campagnes op Facebook, maar Google ontbrak nog. We hebben eerst een analyse gemaakt welke producten hier voor in aanmerking komen. Aan de hand van de doelstelling zijn wij eerst gestart met een selecte groep via Google Shopping.

Wij zijn super trots dat Websocks voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. With socks of love!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?